İskilip Anadolu Lisesi

WEB https://iskal.meb.k12.tr
Adres : Meydan Mahallesi 150.Yıl Sokak No11 İskilip / ÇORUM
VİZYON : Yaptığı işte hep mükemmeli kovalayan, bilim ve teknolojinin farkında olan, okul, aile, çevre, öğrenci diyalogu ve işbirliğine önem veren değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, çağdaş, demokratik ve laik Atatürkçü gençler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okulumuzun gelişimini sürekli kılan, eğitimde odak noktasına öğrenciyi yerleştiren bir zihniyetle bireye saygılı, vatanını ve milletini seven, çağdaş bilim ile teknolojiyi kullanabilen, edebiyatı güçlü, güzel sanatlara ilgili, sportmen, kendisiyle, geçmişiyle ve çevresiyle barışık nesilleri geleceğe yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Saatler : 08.00 - 15.50
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca
Servis : Servis var
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Meydan Mah. Şarapçı Çiftliği Sk. No:11 İskilip Anadolu Lisesi İskilip/ÇORUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık 7 km
Kontenjan Bilgileri :